dissabte, 18 de desembre de 2010

Llibres de lectura recomanats per al curs 2010-11


Enguany proposem la lectura d'un llibre relacionat amb l'assignatura de Biologia-Geologia. Es tracta d'una activitat voluntària que pot suposar fins a 1 punt més de la nota final del curs. Teniu 2 mesos per llegir el llibre i podeu aprofitar aquestes festes per comprar-lo i llegir-lo. Hi haura un control de lectura oral durant la segona quinzena de febrer, on caldrà comentar el llibre amb el professor (tant de forma individual com amb altres alumnes que l'hagen llegit). En tornar de vacances m'haureu de dir si heu comprat/llegit (hi ha llibres en les biblioteques) i dedicarem algun moment per poder parlar-ne i aclarir dubtes, etc.
Per facilitar les coses i deixar que els alumnes puguen triar, he seleccionat dos llibres que tenen molta relació amb la vida i obra de Charles Darwin, de qui es va celebrar en 2009 el bicentennari del seu naiximent i el 150 anniversari de la publicació del seu llibre "L'origen de les espècies".

Podeu triar entre dos llibres:

 El primer, Hacia los confines del mundo, de Harry Thomson és un fantàstic llibre que ens conta el viatge de Darwin a bord del HMS Beagle i l'evolució de la seua relació amb el capità FitzRoy. Un llivre de viatges, una novel·la premiada que solament té un problema, la seua extensió. Ideal per a qui l'agrade la lectura.


HACIA LOS CONFINES DEL MUNDO
de THOMPSON, HARRY
QUINTETO
  
     960 pags
Lengua: CASTELLANO
Encuadernación: Tapa blanda bolsillo
ISBN: 9788497110938
Nº Edición:1ª
Año de edición:2009
Plaza edición: BARCELONA

Preu: 11,95 E
 

Hi ha un segon llibre, més reduït i adreçat al públic juvenil que potser interesse als alumnes menys lectors. Es tracta de _El creacionismo ¡vaya timo! de Ernesto Carnera, una mena de carta dirigida a un creacionista imaginari  i on posa "a caldo" aquesta pseudociència. Un llenguatge planer i un tema d'actualitat. A partir de les escases 150 pàgines, podreu aprendre molt sobre la teoria de l'evolució i les seues implicacions en la societat actual.

EL CREACIONISMO ¡VAYA TIMO! de ERNESTO CARMENA,

15.0x23.0 cm      154 pags
Lengua: CASTELLANO
Encuadernación: Tapa blanda
ISBN: 9788493486204
Nº Edición:1ª
Año de edición:2006
Plaza edición: MADRID


Mireu els llibres i, si voleu, teniu una oportunitat de poder augmentar la vostra nota final de curs, unes dècimes que ara no us diuen res, però que poden ser decisives per aprovar el curs o per assolir la nota que necessiteu enel vostre expedient per poder entrar en la carrera que sempre heu volgut fer.


València, 15 de desembre de 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada