dilluns, 10 de gener del 2011

Concurs d'astronomia AULA DEL CEL2011

Vull informar-vos  i animar-vos a participar en aquest concurs que organitza l'"Aula del Cel" de la Universitat de València. Els interessats, poden parlar amb mi en classe.



L'Aula del Cel és un projecte educatiu realitzat en col·laboració amb la Conselleria de Cultura i Educació de la Generalitat Valenciana. Durant el període lectiu organitzem activitats en l'observatori dirigides a alumnes des de tercer curs d'educació primària fins a segon curs de batxillerat. Enguany convoquem també un concurs com altres anys de temes astronòmics. En concret constarà de varies modalitats on podreu escollir segons els alumnes interessats i nivells corresponents. En el vostre cas, la modalitat I.

Modalitat I: presentació de micro-relats curts de tema astronòmic o astronàutic en valencià, castellà, anglès o francès de 600 paraules d’extensió màxima. El micro-relat, una vegada imprés, es muntarà en una cartolina amb una grandària de lletra adient per a poder ser llegida en l’exposició

El termini de presentació de projectes finalitzarà el divendres 6 de maig per a poder exposar-los en el Jardí Botànic de la Universitat en les dates que es comunicaran més endavant. Els treballs seran individuals.


El premi als millors projectes consistirà en una excursió per a visitar l’Observatori Astronòmic de la Universitat de València situat en Aras de los Olmos. Animeu-vos. La visita és NOCTURNA. No és massa difícil guanyar, així que animeu-vos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada